Защо Зидан се чувства предаден от Гарет Бейл?


Защо Зидан се чувства предаден от Гарет Бейл?
Снимка: Guliver/GettyImages

5328 0

Мениджърът на Реал Мадрид Зинедин Зидан се чувства предаден от Гарет Бейл, а причината далеч не се състои в контузията, която извади уелсеца от игра за "белите". Зизу е обиден на поведението на Бейл по време на паузата за националните отбори през октомври, когато нападателят се бе прибрал в своята родина.

Уелсецът се възползва от по-големия медиен уют, за да се оплаче за това, че не е бил включен в групата за мача срещу Брюж в Шампионска лига. Този подход е изненадал Зидан. В началото на сезона Зидан се надяваше да се раздели окончателно с Бейл, но до това не се стигна.

Впоследствие, след като уелсецът категорично заяви, че се чувства достатъчно мотивиран за игра, Зидан му обеща повече игрово време и на практика си спази обещанието. Бейл игра в осем от десет срещи преди второто прекъсване за националните отбори - статистика, която показва доверието на Зидан към уелската звезда.

Както по-късно обясни Зидан, Гарет Бейл бе изваден от мача с Брюж, за да се съхранят неговите сили и да бъде предпазен от контузия. В този момент Зидан се е почувствал предаден, тъй като той е спазил своята част от уговорката, докато неговият футболист продължава да се оплаква.

Каква ще бъде реакцията на Зидан по този повод - предстои да разберем. В Испания вече се говори, че Родриго е в достатъчно добра форма, за да остави Бейл на пейката, а спекулациите за трансфер на уелсеца отново са на дневен ред. А трансферният пазар отваря след точно два месеца.

Междувременно Зидан разкри дали е обсъждал с Гарет Бейл възможността той да напусне Реал Мадрид (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички