Защо Реал Мадрид бави договора на Кристиано Роналдо?


Защо Реал Мадрид бави договора на Кристиано Роналдо?
Снимка: Guliver/GettyImages

2660 0

Реал Мадрид не може да прави трансфери в следващата 1 година и побърза да подпише нови договори с голяма част от своите лидери. На нови контракти се радват вече Гарет Бейл, Лука Модрич и Тони Кроос, но новината, която всички чакат, е удължаването на споразумението с Кристиано Роналдо.

Към настоящия момент обаче то все още не е факт, въпреки желанието и на двете страни да бъде подписан договор. Причината това да не се случва е времетраенето на контракта.

МИЛИОНИ СЕ ОТРЕКОХА ОТ РОНАЛДО СЛЕД ТОЗИ ГАФ (СНИМКА)

Mirror разкрива, че португалската звезда иска да осигури бъдещето си и да се откаже от футбола с фланелката на Реал Мадрид. Той е поискал 5-годишен контракт, според който стартовото му годишно възнаграждение да е 18.5 милиона паунда след облагането на сумата с данъци.

За "кралския клуб" парите не са проблем, но въпреки това Флорентино Перес и компания настояват за 4-годишен контракт, а след това да се преговаря от сезон на сезон - така, както Манчестър Юнайтед го правеше с Пол Скоулс, Рио Фърдинанд и Райън Гигс.

НОВИЯТ ЛЮБИМЕЦ В МАДРИД ПОДПИСА ДОГОВОР С...

Роналдо обаче не е склонен на 4-годишния вариант, предложен от Флорентино Перес и до последно ще настоява за 5 години. Неговата цел е на 36 години да реши дали да се откаже, или да подпише нов договор с "белия балет". Според всички източници, САЩ и Китай не са вариант пред Роналдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички