Във Франция: От Барселона нямат интерес към Неймар, преговарят, за да направят Меси щастлив


Във Франция: От Барселона нямат интерес към Неймар, преговарят, за да направят Меси щастлив
Снимка: Getty Images/Guliver

30495 0

Барселона договори преминаването под наем на Филипе Коутиньо в Байерн (Мюнхен), но ситуацията, която следи всеки е тази около Неймар. Тази седмица представители на каталунците бяха в Париж, за да обсъдят евентуален трансфер на Неймар.

Обаче не всичко може да е точно така, както изглежда. Според Le Parisien интересът към Неймар може да не е реален, а просто начин да направят голямата звезда на Барселона - Лионел Меси, щастлив. Двамата станаха много добри приятели по време на съвместния им престой на "Камп Ноу" и Меси иска отново да е съотборник с него.

Френското издание допълва, че разговорите за бразилеца може да са единственото, за да зарадват Меси, а не защото каталунците имат реален интерес. Известно е, че Неймар иска да иска да се завърне в Барселона и е категоричен, че иска още това лято да се махне от ПСЖ. За испанския шампион обаче подобна сделка би била доста трудно, най-вече заради финансите.

Каталунците опитват да си върнат играча под наем или да разменят за някой от своите играчи, но парижани към този момент не са много съгласни. В първата среща в Ла Лига се видя, че Барселона изпитва затруднения в атака, което може да повлияе и в крайна сметка сделката да се забърза.

При загубата на Барселона от Атлетик Билбао в първия мач от сезона на Примера Дивисион, феновете на каталунците дори скандираха името на бразилския голаджия. Видео от момента може да видите тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички