Всички твърдят, че CR7 е искал засада при гола на Мората - истината обаче е друга (СНИМКИ И ВИДЕО)


Всички твърдят, че CR7 е искал засада при гола на Мората - истината обаче е друга (СНИМКИ И ВИДЕО)
Снимка: Guliver/GettyImages

4331 0

Цял свят настръхна срещу Кристиано Роналдо. Суперзвездата на Реал Мадрид влезе в световния медиен поток отново със скандал, след като веднага след победата на неговия тим над Атлетик Билбао, беше обявен, че е поискал да бъде отсъдена засада срещу съотборника му Алваро Мората.

Дейстително, както виждате на снимката, португалският ас вдига ръка и поглежда към страничния рефер. Мнозина видяха този момент и побързаха отново да обвинят Роналдо в тотален егоизъм. Същите тези хора очевидно не познават навиците на голмайстор №1 в историята на "белия балет".

Какво всъщност направи Роналдо?

Въпреки че не е в добра "голова форма", Роналдо е изключително полезен за "белия балет". Може да не бележи редовно заради по-слабата си форма, но за сметка на това броят на асистенциите му расте със скорост, непозната до момента. А с това е редно и постоянните критики за "егоизъм" поне малко да затихнат.

БЕЗУМНИЯТ АНТИРЕКОРД, КОЙТО РОНАЛДО ПОСТАВИ, А НИКОЙ НЕ ГО ОЧАКВАШЕ

Вдигането на ръката и погледът, вперен в страничния рефер, са често срещани явления, когато говорим за Кристиано. Причината за това е, че голът може да бъде отменен и Роналдо иска да запази пълна концентрация у себе си и у своите съотборници.

При попадението на Мората вратарят на Атлетик Ираисос първо спаси, а след това испанският нападател успя да довкара. Роналдо вдигна ръка, за да види дали съдията случайно не е видял нарушение на Мората срещу стража на съперника.

Категорично Роналдо е правил това десетки пъти, както в следващите два случая:

Роналдо прояви "егоизма" си на няколко пъти в мача, след като не подаде на свои съотборници, които бяха в далеч по-добра позиция от него. Но при гола на Мората няма и следа от негодувание от страна на португалеца.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички