Венгер обясни защо Азар не е във форма

Новопривлеченият в Реал Мадрид Еден Азар все още не може да намери страхотната форма, която демонстрираше с екипа на Челси. Вероятно белгиецът ще има нужда от повече време, за да свикне с испанския футбол. Арсен Венгер смята, че до голяма степен това се дължи на физическото състояние, в което играчът е пристигнал.

"Чувствам, че не сме видяли Азар, който знаем от Англия. След контузията му не бе физически добре. Изглежда сякаш в Челси имаше повече увереност. Но мисля, че най-вече всичко се свежда до физически проблеми. Той пристигна твърде тежък, както четохме във вестниците" - заяви Венгер.

Барселона тренира по-малко в сравнение с Реал

Играчите на Барселона са почивали цели 9 дни повече в сравнение с тези на кръвния съперник Реал Мадрид. Статистиката е откакто отборите са се вър...

Преди дни, пък, френският бивш наставник на Арсенал коментира положението от другата страна - при кръвния враг Барселона. Според Венгер, каталунците са загубили харизмата си. Вижте повече подробности, както и цялото му изказване - в този материал на SportLive.

Още по темата

Please select answer!