Валверде не успя да намери думи, с които да опише играта на Меси


Валверде не успя да намери думи, с които да опише играта на Меси
Снимка: Guliver/GettyImages

1873 0

Треньорът на Барселона Ернесто Валверде не спести похвалите си към Лионел Меси след последното шоу на аржентинеца. Меси вкара три гола в мача с Леванте  за победата с 5:0 и асистира за другите два. 

"Доволен съм, тъй като в предното гостуване на Леванте допуснахме пет гола (4:5). Това се случи само преди няколко месеца в сезон без поражения. Леванте се представя отлично и в настоящия шампионат, затова си тръгвам доволен оттук. Не знам как да определя играта на Меси. Просто не знам как да отговоря на всички въпроси за него. Той е този, който ни заставя да играем, този, който вкарва удивителни голове. Ние просто трябва да се наслаждаваме на тях", каза Валверде след мача.

Меси реализира своя 43-и хеттрик с фланелката на Барса. По този показател той отстъпва само на Кристиано Роналдо, който е вкарвал по три гола 44 пъти с екипа на Реал Мадрид. Меси също така е първият играч в света, който достига границата от 50 гола за календарната година. Още един голям рекорд чака да бъде надмината от Меси - какъв - вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички