В търсене на новия "галактико": Перес пусна "пипала" към новата си цел


В търсене на новия "галактико": Перес пусна "пипала" към новата си цел
Снимка: Guliver/GettyImages

2665 0

Един от бъдещите "галактикос" на президента на Реал Мадрид Флорентино Перес може да е Килиан Мбапе. Това стана ясно след интервю, което той даде заедно с Карим Бензема, настоявайки че е напълно възможно да видим нападателно дуо между двамата французи.

"Двойка Мбапе-Бензема? Всичко е възможно. Бензема е най-добрият играч на Франция, но наистина повече не мога да кажа. Говоря само за играчи на Реал Мадрид, но... Мбапе е много добър, наистина. Но сега фокусът на Реал е върху Шампионска лига и Ла Лига", каза президентът на "белите".

Със сигурност споменаването на Мбапе в интервюто не е случайно, както и слуховете, че Карим Бензема ще преподпише с Реал Мадрид. Флорентино Перес никога не говори за играчи, към които "белите" не проявяват интерес, а нападателят на Монако е един от тези, които се считат за бъдещи "най-добри" във футбола.

По подобна схема беше привлечен Гарет Бейл, за когото Перес неколкократно се беше изказвал много ласкаво, а "ухажването" продължи две години преди осъществяването на трансфера.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички