В Реал са недоволни: Барселона ще има повече почивка преди Ел Класико


В Реал са недоволни: Барселона ще има повече почивка преди Ел Класико
Снимка: Guliver/GettyImages

1657 0

Вчера официално бе обявена датата на първото за сезона Ел Класико между Барселона и Реал Мадрид в рамките на първенството. И веднага стана ясно, че единият от отборите се чувства ощетен спрямо другия за най-големия мач в Ла Лига, както и сред най-големите в света.

Става въпрос за мадридския гранд - от "Бернабеу" смятат, че са ощетени, тъй като ще имат по-малко време за подготвока за мача от своя съперник. Конкретно - каталунците ще имат 29 часа повече за почивка и подготвока за сблъсъка.

В Реал са на мнение, че ръководството на Ла Лига не храни най-добри чувства към техния клуб. Те са готови да се обърнат към Европейската клубна асоциация по този въпрос.

Преди Ел Класико Барселона играе с Реал Сосиедад на 14 декември от 17,00 часа, а Реал гостува на Валенсия на 15 декември в 22,00 часа. А защо за Реал е по-добре Гарет Бейл да не играе срещу Барселона вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички