В Барселона са наясно как да процедират с Коутиньо


В Барселона са наясно как да процедират с Коутиньо
Снимка: Getty Images/Gulliver

5636 0

Барселона вече знае как ще процедира с Филипе Коутиньо. Бразилецът не успя да се докаже при каталунците и бе отдаден под наем в Байерн Мюнхен, където обаче се представя на страхотно ниво - вече има 2 гола и 3 асистенции.

Предполагаше се, че Барселона очаква 27-годишният атакуващ полузащитник да си върне невероятна форма, в която се намираше, когато бе закупен от Ливърпул, след което да се завърне на "Камп Ноу". Според авторитетното издание "AS" обаче, Барселона няма никакво намерение някога да си връща Коутиньо.

Испанският шампион има добра връзка с германския такъв и евентуална сделка би протекла гладко. В момента е записана опция за откупуване - 120 милиона евро, но от Барса са готови да склонят и на по-ниска цена. "Блаугранас" са оптимисти, че дори Коу да няма бъдеще в Германия, той би имал такова в Англия. А кой свой халф (миналогодишен титуляр) каталунците биха продали за 40 милиона евро - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички