Тотнъм каза "да" на Реал за Ериксен, но ще кажат ли в Мадрид "да" на сумата?


Тотнъм каза "да" на Реал за Ериксен, но ще кажат ли в Мадрид "да" на сумата?
Снимка: Guliver/GettyImages

3707 0

Една от големите истории по време на летния трансферен прозорец безспорно ще бъде бъдещето на Кристиан Ериксен и потенциалното му преминаване в Реал Мадрид. Ръководството на Тотнъм може и да се е примирило с идеята, че датският плеймейкър иска по-голямо поле за изява в лицето на "кралския клуб" и е готово да пусне Ериксен в испанската столица, но дали Флорентино Перес ще е готов да плати исканата от Даниел Леви сума?

Президентът на английския гранд е фиксирал цената на магьосника в халфовата линия на своя тим на 200 милиона паунда, информира "Express" в днешното си издание. Това със сигурност ще стресне делегацията на Реал, която ще преговаря за Ериксен, но тази сума може и да бъде сериозно намалена, а причината е в изтичащия договор на атакуващия полузащитник.

Контракът на Ериксен изтича през лятото на 2020 година, като е малко вероятно Реал или който и да е друг клуб да плати сумата, при условие че може да вземе датския национал година по-късно, и то без да плаща и стотинка. Самият играч засега дори не индикира каквото и да е желание да поднови контракта си, което поставя ръководството на Тотнъм в затруднено положение.

Сериозен интерес към играча имат Барселона и ПСЖ, но Реал се счита за фаворит заради желанието на Ериксен да играе на "Сантиаго Бернабеу". Той обаче няма да е единственият преследван от "белите" футболист - вижте тук плановете Реал за летни покупки.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички