Световна класа? Гризман не попада в тази категория


Световна класа? Гризман не попада в тази категория

1585 0

Звездата на Байерн Мюнхен Франк Рибери определено не е особен фен на своя сънародник Антоан Гризман, или поне все още не е напълно убеден в неговите качества.

Френският стрелец, който вкара 32 гола през миналата година и игра два финала - в Шампионска лига и на Евро 2016, е лидер и на Атлетико Мадрид, и на Франция, но Рибери все още не смята, че нападателят е от "световна класа".

"Можете да го поздравите, когато е играл на такова ниво за 10, 12 или 15 години, но засега той не е играч от световна класа. Може би в последните 10 години аз съм сред най-добрите играчи на най-високо ниво, но в момента съм контузен", каза Рибери.

ВСИЧКИ СА В ШОК - ВИЖТЕ ЗАПЛАТАТА, КОЯТО КРООС ПОЛУЧИ В РЕАЛ МАДРИД

Точно преди 10 години крилото дебютира за Франция, а през лятото на 2007 година премина в състава на Байерн Мюнхен. След триумфа в Шампионска лига през 2013 година обаче формата му рязко спадна, а честите контузии отдавна го извадиха от титулярния състав на Хосеп Гуардиола.

Откакто Анчелоти е начело на тима, Рибери се завръща към най-добрите си години и вече има 2 гола и 9 асистенции в 9 мача във всички турнири.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички