Спешна среща в Барселона днес, офертата за Неймар е почти готова


Спешна среща в Барселона днес, офертата за Неймар е почти готова
Снимка: Getty Images/Guliver

6592 0

Трансферният прозорец е към своя край. На 2 септември ще бъде сложен край на пазара за това лято и поради тази причина ръководството на Барселона се е активизирало. Те продължават да преследват голямата си трансферна цел за лятото - Неймар.

Бразилецът е готов да облече отново екипа на бившия си тим и поради тази причина футболният директор Ерик Абидал е летял до Париж миналата седмица. Според "RAC1" французинът е водил преговори там, след което се е върнал в каталунската столица и се е срещнал с клубния президент Хосеп Мариа Бартомеу, генералния директор Оскар Грау и техническия директор Рамон Планес.

Срещата между четирите водещи фигури е била днес и в нея те са решили каква да бъде офертата им за Ней. За момента предложението бе пари плюс Филипе Коутиньо, но бразилецът явно не иска да играе на "Парк де Пренс", след като премина под наем в Байерн Мюнхен по-рано днес. 

Сега в плановете за размяна на Барса са Нелсон Семедо, Усман Дембеле и Иван Ракитич. И тримата не са съгласни да напуснат Барселона, но е възможно това да се случи, тъй като желанието на шефовете на "Камп Ноу" е да върнат Неймар в състава. 

Желанието на ПСЖ обаче е да продаде Неймар в големия съперник на Барселона Реал Мадрид. От Париж дори знаят какво ще изискат от "белия балет", за да пуснат бразилеца на "Сантиаго Бернабеу". Повече по темата може да намерите в този материал на SportLive.bg.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички