Солари не разясни защо Гарет Бейл е напуснал "Бернабеу" преди да свърши мача с Реал Сосиедад


Солари не разясни защо Гарет Бейл е напуснал "Бернабеу" преди да свърши мача с Реал Сосиедад
Снимка: Getty Images/Guliver

2046 0

Наставникът на Реал Мадрид Сантиаго Солари не пожела да коментира ранното напускане на Гарет Бейл на "Сантяго Бернабеу" по време на мача с Реал Сосиедад.

Уелският национал, който е контузен, е напуснал стадиона в 78-ата минута на мача от Ла Лига. В този момент резултатът все още беше 0:1 и съотборниците му се бореха да изравнят. Все още не няма информация за това защо Бейл е решил да си тръгне толкова рано, а не е изчакал края на двубоя, както и своите съотборници в съблекалнята.

"Това са неща, които клубът сам ще разреши", бе лаконичният коментар на специалиста. По този начин той нито разкритикува своя играч, но и не се опита да го защити по някакъв начин него или решението му. В четвъртък "белия балет" ще се изправи срещу Леганес в двубой за Купата на Краля и ще търсят утешение след лошите резултати. "Трябва да бъдем по-внимателни в началото на нашите мачове. Мисля, че това е областта, в която трябва да доста да подобрим представянето си", каза Солари. 

Междувременно ръководството на Реал Мадрид започна война срещу системата за видеоповторения (ВАР). В какво се изразява тя - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички