Солари: Навас сам ще реши дали да напусне "Бернабеу"


Солари: Навас сам ще реши дали да напусне "Бернабеу"
Снимка: Guliver/GettyImages

1008 0

Мениджърът на Реал Мадрид Сантяго Солари е на мнение, че не той е човекът, който да посъветва Кейлор Навас дали да остане в отбора. Аржентинският специалист подчерта още, че не желае да се бърка в решенията на своите играчи.

Вратарят на "белия балет" се превърна в плътна резерва на Тибо Куртоа, като получи шанс за игра едва срещу аматьорския състав на Мелийя в реванша от Купата на Краля. Костариканецът вече изрази своите негодувания и желанието си да напусне Кралския клуб.

 

“Не съм аз човекът, който да го прави”, отговори Солари. 
“Всеки футболист сам си решава. Но пък аз винаги съм смятал, че Реал е най-големият клуб в света и от тук няма по-хубаво място”

“Не съм аз човекът, който да го прави”, отоговори Солари относно това какъв съвет би дал на Навас. "Всеки футболист сам си решава. Но пък аз винаги съм смятал, че Реал е най-големият клуб в света и от тук няма по-хубаво място", добави още аржентинецът.

Междувременно стана ясно, че една от големите трансферни цели на "белия балет" Еден Азар е получил неустоимо предложение от ръководството на Челси, в което фигурира и умопомрачителна заплата. Вижте повече подробности в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички