След завръщането на Зидан: Реал Мадрид поглежда и към звезда на Манчестър Сити


След завръщането на Зидан: Реал Мадрид поглежда и към звезда на Манчестър Сити
Снимка: Guliver/GettyImages

2705 0

В рамките на своя мащабен план за обновяване на отбора Реал Мадрид се прицели в крилото на Манчестър Сити Рахийм Стърлинг, съобщи Daily Mirror. В началото на тази седмица Зинедин Зидан се върна на поста треньор на "белия балет", сключвайки договор до 2022 г.

Предполага се, че французинът е приел да се върне на "Сантяго Бернабеу", след като е получил гаранции за сериозен бюджет за трансфери от порядъка на 300 млн. паунда. Сред целите на Реал са Кристиан Ериксен от Тотнъм и Еден Азар от Челси, като договорите и на двамата изтичат след 12 месеца.

24-годишният Стърлинг също е желан лично от Зидан, след като се утвърди като една от големите звезди във Висшата лига. Стърлинг обаче преподписа със Сити през ноември до 2023 г., а в клуба си заработва по 300 000 паунда на седмица, така че Реал трябва да извади много сериозна сума, за да привлече английския национал.

Зинедин Зидан тепърва ще преценява от кои футболисти ще се лиши през лятото, но Реал Мадрид осъществи първи входящ трансфер за 50 милиона евро (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички