След слуховете: От клуба на Шави реагираха остро срещу Барселона


След слуховете: От клуба на Шави реагираха остро срещу Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

2615 0

Генералният директор на катарския клуб Ал Сад Турки Али-Али направи остър коментар относно слуховете, че Шави може да стане треньор на Барселона в скоро време.

"Шави и неговите помощници са съсредоточени в утрешния мач с Ал Раян и сме уверени, че голям клуб като Барселона притежава достатъчно професионализъм, за да обсъжда подобни въпроси чрез официалните канали. Въпросът с преминаването на Шави в Барселона е очакван, тъй като този клуб се явява негов дом и той ще се върне в него в бъдеще, но в настоящия момент Шави е треньор на Ал Сад", заяви генералният директор.

Шави стартира треньорската си кариера в Ал Сад през месец май миналата година. Тези дни в испанските медии се твърдеше, че Барселона се е свързала с легендата на клуба след поражението от Атлетико Мадрид в полуфиналите на Суперкупата на Испания.

El Mundo Deportivo твърди, че преди да се срещне с Шави, Барселона е контактувала с трима специалисти - Роналд Куман, Тиери Анри и Кике Сетиен. Междувременно стана ясно, че Барса има интересна приоритетна цел на януарския пазар (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички