Симеоне: Роналдо може да спечели война сам, на Меси му трябват съотборниците


Симеоне: Роналдо може да спечели война сам, на Меси му трябват съотборниците

7177 0

Треньорът на Атлетико (Мадрид) Диего Симеоне направи сравнение между двете суперзвезди в световния футбол - Лионел Меси и Кристиано Роналдо. Според аржентинеца сънародникът му има нужда от съотборниците си, за да постига успехи, докато португалецът може да печели сам. "Може да вземеш Кристиано на война и той ще я спечели сам. А с Меси трябва да вземеш всичките му съотборници в Барселона - само тогава той е способен на нещо", заяви Симеоне, цитиран от "Pasion Futbol".

Ел Чоло не за първи път отдава предпочитание на португалеца, сравнявайки го със своя звезден сънародник. По време на Световното първенство през 2018 година той заяви, че Меси не е в състояние да промени играта на един посредствен отбор. Нещо, с което се справя големият му конкурент - Кристиано Роналдо.

По-късно Симеоне се опита да смекчи думите си, заявявайки, че все пак измежду двамата гении би избрал звездата на Барселона. "Това, което исках да кажа тогава е, че в отбор със средно добри футболисти Роналдо би се вписал по-добре, но в отбор с топ играчи - Меси е най-добрият", обясни треньорът на "дюшекчиите". Вижте в този материал какво необичайно нещо преживя Меси след победата с 4:1 над Реал Бетис в първенството. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички