Сериозни проблеми за Бейл - няма нито една оферта за него


Сериозни проблеми за Бейл - няма нито една оферта за него
Снимка: Getty Images/Gulliver

2066 0

Гарет Бейл преживява един от най-трудните си моменти в своята кариера, след като стана ясно, че времето му в Реал Мадрид е на привършване. Лично наставникът на тима - Зинедин Зидан, е обявил на уелския национал, че няма да разчита на него.

Това означава, че сега предстои "белия балет" да вземе решение, от което клубът да е доволен, а и играчът. Това няма да е никак лесна задача, тъй като няма нито една оферта за Бейл. Крилото печели по 17 млн. евро на сезон, а много малко клубове могат да си позволят подобна заплата. От Реал очакваха, че Манчестър Юнайтед ще се опита да го привлече, но след провала в опита да си осигурят в Шампионска лига ще бъдат по-скромни и в трансферите.

В Реал са сигурни, че искат да се разделят с него преди старта на подготовката. Дори е бил предложен и на бившия си клуб - Тотнъм, но и "шпорите" не могат да си позволят подобни разходи. Байерн (Мюнхен) е потенциален вариант, тъй като планират сериозни инвестиции за лятото. До този момент обаче и баварците не са проявили интерес.

На кои други две звезди Зидан е обявил, че няма да разчита - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички