Сделката е факт! Филипе Коутиньо е играч на Барселона (ВИДЕО)


Сделката е факт! Филипе Коутиньо е играч на Барселона (ВИДЕО)
Снимка: https://www.fcbarcelona.com/

4196 0

Трансферът на годината е факт! Филипе Коутиньо е играч на Барселона! Звездата на Ливърпул официлано премина на "Камп Ноу", като преди броени минути в официалния профил на каталунците се появи видео, с което те приветстват бразилската звезда.

След като през лятото каталунците на няколко пъти опитаха да вземат Малкия Магьосник на мърсисайдци, в крайна сметка те успяха да го привлекат през зимния трансферен прозорец.

Сумата около трансфера все още не е потвърдена, но испанските медии твърдят, че става въпрос за сума от порядъка на 160 милиона евро, което прави Коутиньо третият най-скъп играч в историята на футбола. Освен това атакуващият халф ще бъде и най-скъпата покупка на Барселона.

В Ливърпул Коу пристигна от Интер през 2013 година. По време на престоя си на "Анфийлд" той изигра точно 200 мача, в които се разписа 54 пъти.

Очаква се заплатата му в каталунската столица да е в размер на 14 милиона евро, като по този начин той става третият най-скъпоплатен играч на Барселона след Лионел Меси и Луис Суарес.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички