СНИМКИ: От Барселона отхвърлили шокираща идея за нови екипи


СНИМКИ: От Барселона отхвърлили шокираща идея за нови екипи
Снимка: Getty Images/Guliver

3215 0

В последните години от Барселона разнообразяват в дизайна на своите екипи. Пример за това е, че през следващия сезон райетата на първите екипи ще бъдат заменени с квадрати, подобно на екипите на хърватския национален отбор.

От Nike дори са предложили революционна промяна за сезон 2020/21, твърди Mundo Deportivo. Според изданието от компанията били готови за шокиращ вариант за нови фланелки и гащета на каталунците - бял екип с  две червени перпендикулярни линии.

Футболистите Барса все пак са играли в бяло през сезон 1959/60, когато излизат с бели фланелки в мач за КЕШ срещу Милан. От Барселона обаче са отхвърлили този вариант, тъй като са решили, че промяната ще бъде прекалено голяма, а и на феновете няма да се хареса особено.

Барселона и Реал Мадрид играят тази вечер първия полуфинал за Купата на Краля. Реваншът на "Сантяго Бернабеу" е на 27 февруари. Къде можете да гледате битката довечера - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички