Роналдо отказа да говори след изслушването, журналисти го освиркаха


Роналдо отказа да говори след изслушването, журналисти го освиркаха
Снимка: Guliver/GettyImages

1461 0

Нападателят на Реал Мадрид Кристиано Роналдо отказа да общува с журналистите, след като днес бе изслушан по делото за укриване на данъци. Съдебното заседание се проведе в мадридското предградие Посуело де Аларкон и след неговия край португалецът не пожела да прави каквито и да е изявления.

Роналдо отговаря в съда на обвиненията срещу него за укриване на данъци в размер на 14,7 милиона евро от 2011 до 2014 г.

След като не говори пред репортерите, очаква се по-късно днес от пресслужбата на 32-годишния футболист да оповестят неговата позиция по случая.

Според "Mundo Deportivo" недоволните от мълчанието му журналисти, чакащи пред Съда, са го освиркали. 

Контрактът на четирикратния носител на "Златната топка" с Реал Мадрид е до края на юни 2021 г. Той премина на "Бернабеу" през 2009 г. от Манчестър Юнайтед и оттогава вкара 406 гола в 394 мача. С фланелката на "белия балет" спечели три пъти Шампионската лига, по два пъти вътрешното първенство и Купата на Испания, Суперкупата на УЕФА и световния клубен шампионат и веднъж - Суперкупата на Испания.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички