Роналдо иска млада звезда на Реал във Валядолид


Роналдо иска млада звезда на Реал във Валядолид
Снимка: Getty Images/Gulliver

2022 0

Мажоритарният собственик на Реал Валядолид Роналдо иска сънародника си Винисиус под наем в тима. Бившият нападател на Реал Мадрид сподели, че ще се радва, ако младият бразилец пристигне във Валядолид, като сподели, че през миналия сезон именно Винисиус е бил причината сезона на „Кралския клуб“ да не бъде грандиозен провал. Роналдо сподели, че през декември миналата година е говорил директно с президента на Лос Бланкос Флорентино Перес, но е получил отказ.

След пристигането на Еден Азар и Родриго през лятото обаче Реал Мадрид може и да пуснат младия бразилец под наем. Винисиус не получава чак толкова шансове, колкото през миналата година, като и конкуренцията в предни позиции е доста по-сериозна. През този сезон бившият футболист на Фламенго е играл в 11 срещи, но е започнал като титуляр в едва 4 мача, като е отбелязал едва един гол и е подал за още едно попадение. Същевременно неговият сънародник Родриго е отбелязал 5 гола и има една асистенция за доста по-малко игрово време.

Междувременно Валядолид имат проблеми в атака, като са вкарали едва 14 гола в 13 срещи до момента през сезона. Евентуално преминаване на Винисиус в тима под наем би помогнало на тима в атака, а и отделно би дало повече минути за изява на младия бразилец. А ето кой футболист попада в трансферните планове на "Белия балет".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички