Роналдо: Не мисля, че Неймар ще се върне в Барселона


Роналдо: Не мисля, че Неймар ще се върне в Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

34276 0

Голямата звезда на Ювентус Кристиано Роналдо коментира слуховете, че нападателят на Пари Сен жермен - Неймар, е близо до завръщане в Барселона. Португалецът бе запитан какво мисли по този въпрос от испанските журналисти, след като вчера се завърна в Мадрид, за да получи ценна награда.

"Виждам ли Неймар в Барселона? Не зная. Той е отличен футболист, с него имаме страхотни отношения. Сега много се пише за него, посочват се различни клубове. Но аз мисля, че той ще остане в ПСЖ", заяви Роналдо, цитиран от "Marca".

"Ако Неймар реши да смени клуба, ще се опита да отиде там, където ще бъде щастлив и ще може да показва най-добрия си футбол. Притеснявам се за него, защото ми харесва да наблюдавам играта му. Желая му да продължи кариерата си без контузии", каза още петкратният носител на "Златната топка".

В момента бразилецът е с клубния си отбор в Китай, но не участва в приятелските мачове. Като причина за това се посочва, че той се възстановява от контузията, попречила му да играе на Копа Америка 2019. Повечето медии пишат, че той ще облече отново фланелката на каталунския гранд. А как Роналдо жегна Барселона малко преди това вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички