Реал смаза Бетис, даже и Роналдо вкара в последствие


Реал смаза Бетис, даже и Роналдо вкара в последствие
Снимка: Guliver/GettyImages

1057 0

Реал Мадрид постигна крайно убедителна победа, с която прекрати негативната серия от четири поредни равенства - "белия балет" срази с 4:0 Бетис като гост в среща от 8-ия кръг на Примера дивисион.

"Кралския клуб" бе в лоша поредица в шампионата и в последните три кръга неизменно се задоволяваше с реми, но срещу Бетис наниза четири безответни попадения още през първото полувреме.

Рафаел Варан откри резултата още в 4-ата минута след центриране на Тони Кроос, с което германският национал записа четвъртата си асистенция през сезона

Карим Бензема наниза второто попадение за Реал в 31-ата минута след нов пас на Кроос и така вече никой в топ 5 първенствата няма повече на този етап, Франк Рибери също е с 5 асистенции засега.

В 39-ата Марсело бе точен за 0:3 в 39-ата минута, а в 45-ата Иско се разписа за 0:4 и съвсем обезсмисли оставащата част от срещата на стадион "Бенито Виямарин". Сехудо върна един гол във вратата на Кейлор Навас, но това само мотивира нападателите на "белия балет" да се развихрят още.

Иско в 62-ата минута вкара отново за 1:5, а Кристиано Роналдо в 78-ата най-накрая на свой ред записа името си сред голмайсторите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички