Реал пуска Варан в друг клуб, но само срещу гигантска сума


Реал пуска Варан в друг клуб, но само срещу гигантска сума
Снимка: Getty Images/Guliver

1805 0

Реал Мадрид няма намерение да се разделя със защитника Рафаел Варан след края на сезона. И ръководството на клуба смята да го задържи в състава, като се възползва от вписаната в договора му откупна клауза. Всеки заинтересуван от французина клуб ще трябва да заплати за него 500 милиона евро, съобщава Goal.com.

Освен това от клуба са дали и на Варан да разбере, че не обмислят неговата продажба. Най-вероятно те са били амбицирани да проведат разговор с него, след като в медиите се появи слух, че футболистът е обявил желанието си да напусне пред своите съотборници и пред представители на клуба.

ПОТЕНЦИАЛНИЯ СЪСТАВ НА РЕАЛ МАДРИД ЗА СЛЕДВАЩИЯ СЕЗОН, С КОЙТО ЩЕ ЗАВЛАДЕЯТ СВЕТА

Същевременно по темата говори и треньорът на мадридчани Зинедин Зидан. Той заяви, че не си представя отбора без френския защитник. Най-сериозните кандидати за подписа му са Ювентус и Манчестър Юнайтед.

"Не мога да си представя нашето бъдеще без Варан и не искам да си го представям. Той е млад играч, тук е вече 8 години и е много добър. Не възнамерявам да обсъждам това, което се говори извън клуба. Важното е само какво казва играчът лично на мен. Засега той е в най-добрия клуб в света, спечели много неща и мисля, че това е добро място за него", заяви треньорът на "белите". Как коментира самият Варан бъдещето си - вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички