Реал Мадрид взима поне петима нови през лятото


Реал Мадрид взима поне петима нови през лятото
Снимка: Getty Images/Guliver

2462 0

Ръководството на Реал Мадрид вече работи по летните трансфери. Мадридчани искат да купят няколко нови футболисти, като бройката им може да достигне до петима.

От "Бернабеу" искат да се подсилят с Алваро Одриосола, който да замени Дани Карвахал. Откупната клауза на играча на Реал Сосиедад е 40 милиона евро.

В случай че полузащитникът Маркос Йоренте напусне, както се говори, Реал е готов с негова замяна. "Белите" са набелязали Юлиан Вайгъл от Борусия (Дортмунд), Емре Джан от Ливърпул, който през лятото става свободен агент, и Леандро Паредес от руския Зенит.

Сериозни преобразувания ще има и в нападението на тима. В центъра на атаката президентът Флорентино Перес иска да види Роберт Левандовски, а като негови алтернативи се разглеждат Тимо Вернер от РБ Лайпциг и Хари Кейн от Тотнъм.

При това, ако Гарет Бейл напусне отбора, Реал ще се опита да вземе на мястото му Мохамед Салах от Ливърпул. В същото време испанският шампион не се е отказал и от привличането на Неймар от ПСЖ и Еден Азар от Челси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички