Реал Мадрид се спаси с късни голове срещу Валядолид на "Бернабеу"


Реал Мадрид се спаси с късни голове срещу Валядолид на "Бернабеу"
Снимка: Guliver/GettyImages

1254 0

Реал Мадрид победи с 2:0 отбора на Валядолид на "Сантяго Бернабеу", но победата не дойде никак лесно. Двете попадения паднаха в последните 10 минути на срещата, а гостите изпуснаха страхотни шансове за гол. В 83' Оливас си отбеляза автогол, а в 88' Рамос удвои от дузпа. 

В началните минути на срещата пресата на домакините бе много висока и Бензема, и Одриосола не се възползваха от положенията пред себе си.  Въпреки тази преса Реал не успя да сътвори нещо кой знае колко опасно, за да се стигне до гол. 

През втората част имаше доста по-интересни неща. В 57' Юнал върна назад към Алкарас, който шутира от 21 метра и нацели напречната греда с интересен прехвърлящ удар. В 66-ата Тони Вийя се освободи и шутира от 23 метра. Модрич закъсня да го покрие, а след силния удар на Вийя топката за втори път попадна в напречната греда.

В 83-ата минута Винисиус влезе в наказателното поле, опита удар, а топката срещна тялото на Оливас, след което влезе в мрежата въпреки усилия на Масип. В 88-ата минута Карим Бензема бе фаулиран в наказателно поле, след което последва дузпа, която Серхио Рамос реализира. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички