Реал Мадрид се готви за натоварен трансферен прозорец - трима нови са на прицел


Реал Мадрид се готви за натоварен трансферен прозорец - трима нови са на прицел
Снимка: Guliver/GettyImages

3648 0

Ръководството на Реал Мадрид се подготвя за изключително натоварен трансферен прозорец. "Белия балет" планира да привлече централен защитник, халф и нападател, твърди испанското издание "Marca".

"Кралския" клуб ще се опита да осъществи трансферите в рамките на зимния прозорец, който отваря на 1 януари и продължава до края на месеца. Европейският шампион не стартира новата кампания по най-добрия начин, а сега желанието е представянето да бъде подобрено чрез трансфери.

Езекиел Паласиос и Родриго, които на практика са играчи на "белите", ще пристигнат на "Сантиаго Бернабеу" едва през лятото, което е накарало президента на Реал Флорентино Перес да потърси по-скорошно решение на проблемите в тима.

"Белите" регистрираха изключително слаб старт на сезона, а мениджърът на тима Хулен Лопетеги бе уволнен след тежката загуба от Барселона с 5:1. На негово място застана треньора на Б отбора на "белите" Сантяго Солари, който до момента е безгрешен с три победи от три мача.

Междувременно, отново "Marca" посочи седем промени в играта на "белия балет" след идването на Солари, но и пет проблема, които все още остават нерешени. Вижте кои са те в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички