Реал Мадрид предложи Винисиус на ПСЖ за Неймар


Реал Мадрид предложи Винисиус на ПСЖ за Неймар
Снимка: Getty Images/Guliver

5405 0

Реал Мадрид не се е отказал от идеята да привлече звездата на Пари Сен Жермен - Неймар. испанският гранд е готов да предложи нападателя Винисиус Жуниор, за да вземе бразилския национал от парижани, съобщава вестник "Спорт".

Според източника, в последните няколко седмици от Реал са се опитали да включат в сделката за Неймар няколко свои играчи, сред които Гарет Бейл, Иско и Лука Модрич. Никой от тях обаче не е привлякъл френския клуб. А президентът на "белите" Флорентино Перес много иска да види Неймар на "Сантяго Бернабеу", тъй като вижда в него достоен заместник на напусналата звезда Кристиано Роналдо.

В Мадрид са на мнение, че Винисиус няма да бъде ефективен след идването на Еден Азар в клуба. В предсезонните мачове това лято той бе поставен на десния фланг, където не е играл никога досега и заради което не показа високо ниво на игра.

Бразилецът пристигна в испанския колос през 2018 година. "Белите" платиха 60 милиона евро за нападателя. През миналия сезон 19-годишният Винисиус записа 18 мача за първия тим, в които вкара 2 гола и направи 1 асистенция. А докъде са стигнали преговорите на Барселона с ПСЖ за Неймар вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички