Реал Мадрид изпрати 3 изключителни оферти на Юнайтед за Пол Погба


Реал Мадрид изпрати 3 изключителни оферти на Юнайтед за Пол Погба
Снимка: Getty Images/Guliver

8790 0

Ръководството на Реал Мадрид вече прави сериозни опити да привлече Пол Погба от състава на Манчестър Юнайтед. Както е известно, самият футболист вече обяви чрез агента си, че иска ново предизвикателство и да напусне "Олд Трафорд", но засега няма оферта, която да е задоволи английския гранд.

Според информация на "Daily Record", "кралете" имат готови три варианта, които са съобщени на Манчестър Юнайтед. Основният е свързан с размяната на Пол Погба с Гарет Бейл, както и определена сума, която засега остава тайна. Вторият вариант е Тибо Куртоа и неизвестна сума за услугите на френския халф, а третата - Дани Себайос плюс 100 милиона за правата на национала.

Особено интересна е идеята Тибо Куртоа да бъде пратен на "Олд Трафорд", тъй като Давид Де Хеа влиза в последната година от контракта си и категорично отказва да подпише нов договор с "червените дяволи".

Английският гранд обаче засега отказва да приеме която и да е оферта, свързана с размяна на играчи. Ръководството на тима предпочита да получи само пари, за да вземе заместник на Погба, както и още един играч със сумата от трансфера на №6. Кой класен футболист ще замести Погба в Юнайтед четете в тази статия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички