Разочарование? Дембеле е най-полезният играч в Испания


Разочарование? Дембеле е най-полезният играч в Испания
Снимка: Getty Images/Guliver

1564 0

Въпреки че е засипван от критики в последно време, крилото на Барселона Усман Дембеле е много полезен на клуба. Французинът, който по-често влиза в игра като резерва, вкарва важни голове за каталунския тим, сочи статистиката.

Снощи каталунците губеха от Атлетико (Мадрид) в 90-ата минута с 0:1, но влезлият като замяна Дембеле изравни резултата и донесе точката на своя тим. Така Барселона запази лидерското си място в Ла Лига.

НАМЕРИ СЕ И ЧОВЕК В БАРСЕЛОНА, КОЙТО ДА ЗАЩИТИ ДЕМБЕЛЕ

Оказа се, че френският национал е донесъл с головете си вече 7 точки на шампионите през текущия сезон. Той донесе трите точки в мачовете с Валядолид (1:0) и с Реал Сосиедад (2:1). Показателят на Дембеле е най-добрият сред всички играчи в испанското първенство.

През настоящия сезон френското крило записа 12 мача в Ла Лига, вкара 5 гола и даде 1 асистенция. Вчера бившият играч на тима Бернд Шустер се изказа критично за 21-годишния Усман. Вижте какво каза той тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички