Разкритие: Зидан се срещна с Мбапе


Разкритие: Зидан се срещна с Мбапе
Снимка: Guliver/GettyImages

1381 0

Френското издание "Екип" разкри, че старши-треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан е провел среща с най-желания от "белия балет" футболист - сензацията на Монако Килиан Мбапе.

Носителят на "Златната топка" е разговарял подробно с нападателя, тъй като има притеснения за преминаването си на "Сантиаго Бернабеу", свързани с игровото време, което ще получи. Килиан Мбапе иска да играе на Мондиал 2018, но се притеснява, че няма да получи нужната "сцена" в Реал заради наличието на изключителни атакуващи футболисти в състава на Зидан.

Тренорът обаче е успокоил тези притеснения на 18-годишния талант. Той е дал за пример Марко Асенсио, Иско и Мората, които са национали, въпреки че не бяха в основния титулярен състав на отбора. Всеки един от тях е играл над 1500 минути през вече изминалия сезон, а Зидан е бил категоричен, че Мбапе ще получи още повече време в нападението.

Зидан е доказал с времето, че може да убеждава млади таланти да преминат в Реал Мадрид. Иско беше привлечен по подобен начин, след като беше напът да се озове в Манчестър Сити, но Зизу го убеди, че "Бернабеу" е мястото за него през 2013 година.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички