Преди да се чувства "недооценен", Роналдо трябва да се погледне в огледалото


Преди да се чувства "недооценен", Роналдо трябва да се погледне в огледалото
Снимка: Guliver/GettyImages

3308 0

След загубата от Виляреал беше неминуемо да се стигне до слухове за Кристиано Роналдо. Говори се за завръщане в Манчестър Юнайтед, а в същото време излезе и информация, че той се чувства "недооценен" и "неуважен", защото Лионел Меси печели повече пари от него. Но, въпреки че е носител на Златната топка, португалската мегазвезда трябва да заслужи новия си контракт на "Сантяго Бернабеу".

Роналдо има едва 4 гола в Ла Лига през настоящия сезон, въпреки че е лидер в шампионата по удари. Мерникът му обаче е крайно неточен, а процентово той е реализаирал под 4% от ударите, които е отправил към съперниковата врата.

От началото на сезона Кристиано е един от най-слабите футболисти в Реал Мадрид, но заради статута си на суперзвезда е несменяем титуляр. И въпреки непрестанните шансове, които получава, той продължава да е неефективен, а това влошава и играта на неговите съотборници.

"Кралския клуб" кара най-слабия си сезон от повече от десетилетие насам. Отборът е с най-нисък актив от точки от сезон 2005/06 насам, записа две поредни поражения у дома за пръв път от 2009 година насам, а освен това за пръв път от 2007 година Реал не успява да вкара в два поредни мача у дома. Един играч със сигурност не може да бъде обявен за плачевното състояние на "белия балет" само няколко месеца, след като бяха спечелени Ла Лига и Шампионска лига, но Кристиано Роналдо първо трябва да подобри представянето си и чак след това да се чувства "неуважен". Защото докато той прави пропуск след пропуск, Меси чупи рекорд след рекорд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички