Почивка по никое време


Почивка по никое време
Снимка: Guliver/GettyImages

1934 0

След отпадането за Купата на Краля футболистите на Реал Мадрид получиха възможност за кратък отдих преди решаващата част от сезона, но един от тях ще трябва да е извън игра близо три седмици, и то в пика на своята форма. Това е един от лидерите на халфовата линия Тони Кроос.

Германският национал не е контузен и почти във всеки един двубой записва пълни 90 минути за селекцията на Зинедин Зидан. За съжаление на френския специалист, Кроос ще играе чак в двубоя срещу Наполи.

Причина за това се оказа отложеният мач срещу Селта в Примера дивисион. Именно тогава разиграващият халф трябваше да изтърпни наказание от един мач и да е на линия за домакинството срещу Осасуна.

Сега обаче положението е такова, че той ще има 17 почивни дни преди да се появи отново на терена - ненужно голяма почивка за Кроос, като голямото притеснение в щаба на Реал е, че той ще излезе от игрова практика и това може да повлияе на формата му.

В негово отсъствие Матео Ковачич показа силни игри, показвайки че е отлична алтернатива на германския маестро в средата на терена. Очаква се именно той да е титуляр срещу Осасуна през уикенда.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички