Перес за Неймар: Има по-голям шанс за "Златната топка", ако е в Мадрид

В нощта на Кристиано Роналдо, когато спечели петата си "Златна топка", президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес не можа да избегне въпросите и относно спекулациите, които пращат Неймар в Мадрид. 

Перес похвали голямата си звезда, но не пропусна и да обсъди тези играчи, които могат да се учат от него и да тръгнат по стъпките му. "Да играеш в Реал, би улеснило това да спечелиш "Златната топка". Реал Мадрид дава всичко, от което се нуждае един голям играч. Всички знаят, че имаше момент, в който исках да го привлечем", заяви Перес на въпрос за Неймар. 

Кристиано обяви следващия носител на "Златната топка"

Кристиано Ронадло беше изключително радостен по време на церемонията по връчване на "Златната топка". Португалецът спечели за 5-и път в легендарн...

"Смятам, че Кристиано Роналдо е наследник на Алфредо ди Стефано, чест е да можем да разчитаме на играч като него. Той живее за футбола, иска да е най-добрият за всички времена и не го прави само с таланта си, а начина, по който тренира. Той е пример за подражание", допълни още президентът на Реал.  

Още по темата

Please select answer!