Перес готов да се раздели с три от звездите си, за да привлече Кейн


Перес готов да се раздели с три от звездите си, за да привлече Кейн
Снимка: Getty Images / Guliver

1394 0

Реал Мадрид е готов да предложи трима от своите футболисти, които да се включат в сделката по привличането на Хари Кейн. Това са Гарет Бейл, Карим Бензема и Лука Модрич. 

Президентът на "белия балет" Флорентино Перес е убеден, че именно нападателят на Тотнъм е точният играч за тима му. Перес знае, че "шпорите" няма да пуснат никак лесно звездата си и затова умува различни начини, с които да изпревари конкуренцията. Иначе исканата сума от английския тим е 200 млн. евро. 

Според Diaro Gol, с включването на някоя от звездите си в сделката ще се намали драстично исканата сума. За Гарет Бейл упорито се твърди в последните дни, че ще бъде изваден на пазара заради честите му контузии. Към него Перес е готов да прибави Карим Бензема, като според изданието ще трябва да се добавят 40 милиона евро, с които ще бъде достигната цената на Кейн. Ако и това не убеди ръководството на Тотнъм, босът на Реал е готов да включи в сделката и друг бивш играч на Тотнъм - Лука Модрич. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички