ПСЖ се съгласи да пусне Рабио в Барса, но при едно условие


ПСЖ се съгласи да пусне Рабио в Барса, но при едно условие
Снимка: Getty Images/Guliver

2361 0

Ръководството на Пари Сен Жермен обмисля голяма сделка с испанския колос Барселона през следващото лято. Каталунците проявяваха сериозен интерес през изминалото лято към полузащитника на парижани Адриен Рабио, но до трансфер така и не се стигна.

ПСЖ все пак ще позволи на Рабио да премине на "Камп Ноу", но при едно условие. Френският шампион има интерес към полузащитника на "блауграна" Серхио Бускетс, като обмислят оферта, в която да включат френския халф, съобщава "Mundo Deportivo".

Контрактът на Рабио изтича през следващото лято, а французинът не смята да продължава договора си с френския гранд. Това означава, че всеки отбор, който има интерес към полузащитника, може да преговаря с него още през януари, когато отваря зимния трансферен прозорец.

Ръководството на Барселона едва ли ще позволи да се раздели с дългогодишния си халф, който поднови своя договор с каталунците до 2023 година. Въпреки това, Барса не се отказва от играча на парижани и ще направи всичко възможно да си осигури услугите на играча още през зимата.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички