ПСЖ и Барселона вече преговарят за Неймар, намериха вариант за трансфера


ПСЖ и Барселона вече преговарят за Неймар, намериха вариант за трансфера
Снимка: Getty Images/Guliver

10142 0

Барселона е по-близо до привличането на нападателя Неймар, съобщава вестник "Спорт". Според него, каталунците и Пари Сен Жермен са започнали преговори за завръщането на бразилеца на "Камп ноу", но трансферът няма да е директен. Според изданието, Неймар ще се върне в испанския клуб под наем и Барселона ще има възможност да го закупи след година.

Съобщава се, че част от сделката може да стане халфът на каталунците Иван Ракитич. Това ще позволи на шампионът на Испания да свали цената от 300 милиона евро, която французите искат за най-ценния си футболист. Според "Спорт", след като е станало ясно, че Неймар иска да напусне Париж, той е бил предложен на най-богатите клубове в Европа, но никой не е проявил желание да плати исканата сума. Плюс това футболистът ясно е дал да се разбере, че е готов да играе само за бившия си клуб.

Барселона иска нападателя обратно, но на всички е ясно, че на "Камп ноу" няма повече пари за скъпи трансфери. Единственият вариант е бил да се даде играч и да се доплати за бразилеца и това е и вариантът, за който са се разбрали двете страни. Очаква се, че споразумението между двата клуба за нападателя ще бъде подписано през следващата седмица. А кой е моментът, когато звездата е пожелал да напусне френския шампион вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички