ПРОГНОЗА за Ел Класико: Барселона - Реал Мадрид


ПРОГНОЗА за Ел Класико: Барселона - Реал Мадрид

2289 0

Барселона приема Реал Мадрид в може би най-дългоочакваното дерби във футбола - "Ел Класико" - на стадион "Камп Ноу" от нетипично ранния час 17:15.

"Белия балет" влиза в двубоя с шест точки аванс на върха пред своя съперник и е излишно да се подчертава, че изходът от мача може да даде сериозен намек за това кой е основният фаворит за титлата този сезон.

Големият отсъстващ в състава на Реал Мадрид е Гарет Бейл, но не по-малко важни за Зинедин Зидан са Тони Кроос и Алваро Мората, които също няма да вземат участие в срещата.

На другия полюс са настроенията в Каталуния, защото Андрес Иниеста е готов да се впусне в битката с вечния враг.

Отдавна не се е случвало Реал Мадрид да се чувства фаворит на "Камп Ноу", но това е подплатено не само от първото място в класирането, а и от разгрома с 3:0 на гости на Атлетико.

Най-сигурният залог за двубоя изглежда "гол-гол и овър", защото е трудно да си представим, че атомните нападения на двата тима няма да поразят мрежата на противника.

За по-смелите едва ли ще има по-удобен момент да заложат на победа на Реал Мадрид, а коефициентите и за двете ни предложения в bet365 са повече от добри.

Колебливите изяви на каталунците напоследък ни карат да мислим, че сега е моментът да се залага срещу тях - не е нужно да слагате задължително победа на Реал, може да пробвате "равенство или победа за Реал Мадрид", както и "Реал Мадрид да победи и двата отбора да отбележат гол".

Сигурна прогноза: "над 2.5 гола и двата отбора да отбележат гол" (1.61)

Прогноза с премерен риск: "и двата отбора да отбележат гол и Реал Мадрид да победи" (5.50); "равенство или Реал Мадрид" (1.95)

По-голям риск: "равенство - Реал Мадрид" (9.50)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички