"Още това лято Хосеп Гуардиола може да се завърне в Испания"

Легендата на бразилския футбол Ривалдо, който е много добър приятел с Хосеп Гуардиола разкри, че специалистът може да се завърне на работа в родната си Испания през лятото. В момента испанецът завърши третия си сезон в Манчестър Сити и за втора поредна година стана шампион на Висшата лига.

През пролетта се появиха спекулации, че Ювентус иска да вземе Гуардиола. Той пък отговори, че се надява още дълги години да остане на "Етихад", но според носителя на наградата Златна топка, в най-скоро време може да стане така, че Гуардиола да се завърне в Испания.

Паника в Сити: Трансферен бан и изхвърляне от Шампионска лига заплашват клуба

Сериозен удар може да получи Манчестър Сити, само броени дни след успеха в тежката битка за титлата в Англия. Английският гранд е заплашен от заб...

"Манчестър Сити се подобри много с идването на Гуардиола и спечелването на две поредни титли в такова трудно първенство само доказва, че той ще остане в историята на клуба. Когато играех с него, той споделяше, че иска да стане треньор, но никога не съм предполагал, че ще е толкова добър. 

ГУАРДИОЛА ПОКАЗВА КАКВО ЗНАЧИ ДА СИ СРЕД НАЙ-УСПЕШНИТЕ ТРЕНЬОРИ

Нормално е, когато извеждаш тима си до такива висини, всички големи отбори да са вперили поглед в теб. Сигурен съм ,че Пеп ще има много предложения и различни проекти, които да разгледа още това лято. Въпреки отличните му отношения на "Етихад" с всички, вярвам, че добро предложение от Испания ще го накара да се върне. Казвам това, защото познавам Пеп. Той не може да бъде далеч от семейството и приятелите си. Той цени всяка минута, която прекарва с тях и се наслаждава. За това мисля, че връщането му в Испания е въпрос на време", сподели Ривалдо.

Още по темата

Please select answer!