Обявиха второто име в Реал, от което Зидан ще иска да се избави


Обявиха второто име в Реал, от което Зидан ще иска да се избави
Снимка: Getty Images/Guliver

5421 0

Още един от настоящите титуляри в Реал Мадрид може да напусне клуба след завръщането на Зинедин Зидан на треньорския пост. Става дума за вратаря Тибо Куртоа, на когото основно разчиташе Сантяго Солари, но това едва ли ще бъде факт при френския специалист, пише "The Independent".

Както е известно, белгийският национал бе жела от боса на Реал Флорентино Перес, но Зидан бе против привличането му. След напускането на французина Перес привлече Куртоа на "Сантяго Бернабеу", но е твърде възможно треньорът да поиска продажбата му, тъй като при първия си престой в клуба той залагаше основно на Кейлор Навас.

ШЕФОВЕТЕ НА РЕАЛ ОТПУСКАТ КОСМИЧЕСКА СУМА ЗА ТРАНСФЕРИ НА ЗИДАН

Испанският гранд провлече белгиеца през лятото на 2018 година, като плати на Челси за правата му 35 милиона паунда. Сумата беше толкова "ниска", тъй като от договора на вратаря със "сините" оставаше само една година. Ако се стигне до продажбата на Куртоа, кандидати със сигурност ще има, но цената определено ще бъде по-голяма. Вижте кой е първият сигурен напускащ играч на Реал след завръщането на Зидан.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички