Новата придобивка на Барса: Постигнах мечтата си


Новата придобивка на Барса: Постигнах мечтата си
Снимка: Getty Images/Guliver

3340 0

Ръководството на Барселона обяви официално привличането на бранителя Жейсон Мурийо под наем от състава на Валенсия, а колумбиецът изтъкна, че е изпълнил една от своите мечти. Каталунците изпитваха остра нужда от подсилване в защита, а мениджърът на тима Ернесто Валверде предприе необходимите мерки, осигурявайки услугите на Мурийо.

"Днес изпълних една своя мечта", сподели развълнувано защитникът. "Идвам с намерението да помогна на отбора по всякакъв възможен начин и ще се опитам да се насладя на момента. Надявам се всичко да премине добре", добави още той.

Испанските медии твърдят, че каталунците ще заплатят 2 млн. евро на Валенсия за Мурийо и ще си запазят правото да го привлекат за постоянно за сумата от 25 млн. евро. Колумбиецът привлече вниманието към себе си с изявите си в Интер между 2015 и 2018 г. Той има и 27 мача за своята страна, но не попадна в състава за Световното първенство в Русия през това лято.

Междувременно стана ясно, че ръководството на Барселона е набелязало млад сънародник на Суарес за негов заместник. Вижте повече подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички