Никой не е печелил повече награди Играч на мача от Меси, Роналдо изостава сериозно


Никой не е печелил повече награди Играч на мача от Меси, Роналдо изостава сериозно
Снимка: Getty Images/Guliver

7958 0

Поредното поле за битка между двамата най-велики играчи във футбола в момента Лионел Меси и Кристиано Роналдо вече е факт. То е за спечелените награди за "Играч на мача", които се дават след последния съдийски сигнал на дадена среща.

В тази класация няма футболист, който дори да се доближи до постигнатото от Ла Пулга. Към момента аржентинецът има в колекцията си 225 подобни награди считано от сезон 2010/2011 година насам, което е с точно 100 повече от тези на Роналдо - 125.

Това са и единствените двама играчи, които имат поне 100 подобни отличия. Трети в класацията е Еден Азар с 93, следван от Златан Ибрахимович - 89, Неймар - 65, Луис Суарес - 65, Гарет Бейл - 62, Антоан Гризман - 58, Артуро Видал - 53 и Марко Ройс - 50.

Жозе Моуриньо пък намери начин да се подиграе с Лионел Меси след Копа Америка, като дори намеси и Кристиано Роналдо. Какво направи Специалния вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички