Неймар за трансфер в Реал: Всеки би се радвал да играе там, нищо не се знае


Неймар за трансфер в Реал: Всеки би се радвал да играе там, нищо не се знае
Снимка: Guliver/GettyImages

2246 0

Голямата звезда на Пари Сен Жермен - Неймар, коментира най-нашумялата тема около него през последните месеци, а именно спекулациите, че ще премине в тима на Реал Мадрид през лятото. Бразилецът бе лаконичен в отговора си, като не отхвърли възможността да заиграе на "Сантяго Бернабеу".

 

“Дали искам да играя в Реал Мадрид. Това е един от най-големите клубове в света. Всеки футболист, свързван с Реал, би се радвал да играе там. Не казвам, че искам да премина в този отбор, успокойте се. Щастлив съм в Париж, но никой не знае какво го чака в бъдещето”
“Уважавам Реал Мадрид, но се виждам още време в ПСЖ. Винаги съм искал да играя в Барселона. Стремях се към тази мечта и я реализирах. Чувствам се като човек, който е постигнал целта си. Не планирам да напускам ПСЖ, ни няма как да знам какво би могло да се случи след три месеца”

"Това е един от най-големите клубове в света. Всеки футболист, свързван с Реал, би се радвал да играе там. Не казвам, че искам да премина в този отбор, успокойте се. Щастлив съм в Париж, но никой не знае какво го чака в бъдещето", коментира Неймар.

"Уважавам Реал Мадрид, но се виждам още време в ПСЖ. Винаги съм искал да играя в Барселона. Стремях се към тази мечта и я реализирах. Чувствам се като човек, който е постигнал целта си. Не планирам да напускам ПСЖ, ни няма как да знам какво би могло да се случи след три месеца", добави още бразилецът.

Междувременно Неймар разкри, че гледа свои мачове на запис, за да види дали наистина симулира толкова често (подробности четете тук).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички