Неймар пред свой приятел: Следващата година, когато сме в Барселона...


Неймар пред свой приятел: Следващата година, когато сме в Барселона...
Снимка: Getty Images/Gulliver

2460 0

Звездата на ПСЖ Неймар отново ще се окаже сред горещите имена на трансферния пазар. Според информация на спортното предаване „El Chiringuito“ футболистът отново може да се озове в бившия си тим Барселона.

От няколко седмици се появяват информации, че бразилският футболист може да се завърне на "Камп Ноу" следващото лято, а според предаването дори бразилецът го е обявил пред свои близки. Бразилският футболист е разговарял с хората от своето обкръжение и ги е уверил, че ще се завърне в Барселона.

"Следващата година, когато сме в Барселона…“, казал Неймар на свой близък роднина. Именно той е заявил, че Ней бил съсредоточен единствено върху завръщането му в каталунския тим. Със сигурност обаче подобен трансфер би се случил много трудно, тъй като в Барселона все още помнят начина, по който си тръгна. Наскоро обаче се появи информация от отбора, че все пак може и да склонят да го върнат - вижте повече информация.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички