"Неймар не се вписваше в Барселона, не идваше на тренировки, напиваше се..."


"Неймар не се вписваше в Барселона, не идваше на тренировки, напиваше се..."
Снимка: Guliver/GettyImages

3244 0

Негативните коментари по адрес на Неймар от както напусна Барселона започват все по-често да намират място в медиите. Бившият играч на каталунците се превърна в най-скъпия футболист, като през лятото премина в ПСЖ срещу 222 милиона евро.

Наскоро бразилецът бе смъмрен за подигравките с играчи на друг отбор в мач от турнира за Купата на Франция. Действията му бяха осъдени както в Испания, така и в Катар лично от легендата на тима Шави.

В началото на тази седмица това направи и бившият треньор на Ней в Барселона Луис Енрике, който разкри как голмайсторът се е напивал и не е ходил на тренировки на тима.

"Да ви кажа честно, аз не бях изненадан, че Неймар напусна Барселона. Той никога не е изглеждал като част от семейството ни. Той често мислеше като дете, интересуваха го незначителни неща.

Докато бях начело на Барселона имаше дни, в които той просто не идваше на тренировка. Не знам каква беше причината, никой не ми е казвал. Имаше и случай, когато се напи, а до Бразилия си ходеше редовно за всякакви поводи", коментира Енрике.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички