Не само Меси, всичките се махайте, нещастници!


Не само Меси, всичките се махайте, нещастници!
Снимка: Getty Images

8462 0

По-добре разформировайте този отбор, мили аржентинци, или поне си намерете някакъв по-сносен треньор, преди да започнете да плюете по Лионел Меси. Не че нямате основания, вие, феновете на Аржентина, да се чувствате за втори пореден път като пълни нещастници.

Най-атомното нападение в света е във вашия отбор - Лионел Меси, Серхио Агуеро, Гонсало Игуаин, Езикиел Лавеци за Копа Америка 2016, като дори не се намери място за човек като Пауло Дибала. Миналата година към могъщата компания беше прибавен и Карлос Тевес, на Световното участваше и Родриго Паласио, който въпросния сезон бе вкарал повече от 20 гола за Интер.

МЕСИ ПРИКЛЮЧИ С НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР

И пак 0:0 120 минути - вече във втори пореден финал срещу Чили, за които е ясно, че ще играят грозен футбол, но печеливш футбол срещу извънземния авангард на "албиселесте". Треньорът Тата Мартино не осъзна как да проведе един такъв мач срещу чилийците и за втори пореден път се провали.

Но спокойно, дори и треньорът да е смотан, дори Игуаин във втори пореден финал да пропуска фрапантни положения, Меси е виновен.

ИГУАИН ПРОВАЛЯ АРЖЕНТИНА ВЪВ ВЕЧЕ ВТОРИ ФИНАЛ, НО МЕСИ ОБИРА ПЕШКИРА

Сега е виновен, че изпуснал първата дузпа от рулетката - окей, но резултатът остана 0:0, защото преди него Артуро Видал бе пропуснал и нищо фатално не се бе случило, все пак, запази се равенството и никой нямаше предимство.

Но, да кажем, че Меси е трябвало да вкара, защото е капитан, лидер, звезда и каквото там още искате. Миналата година вкара, само че Аржентина загуби, а да не мислите, че в страната му не са се спукали да го псуват, а феновете от други страни, които го мразят, не са го спукали от подигравки.

Никога няма да си Марадона, Меси. Марадона изведе Аржентина до световната титла, ти една Копа Америка не можа да донесеш, а на финала на Мондиал 2014 беше незабележим. Ти си нещастник и си играеш само за пари в Барселона, никой в Аржентина не те иска и не те обича, обичаме си Марадона.

И ДРУГИ ОТ АРЖЕНТИНА МИСЛЯТ ДА ПОСЛЕДВАТ ПРИМЕРА НА МЕСИ

Грешката на Меси е, че така и не вкара някой гол с ръка във финала срещу Германия или срещу Чили, за да донесе тази проклета титла. А Марадона е бог, защото дори когато печели нечестно, е оправдано, понеже го прави за страната си. Криворазбрано, но напълно вярно за ситуацията на Бълхата

Той би дал иначе две титли от Шампионска лига с Барселона за една с Аржентина, но вече тегобата му дойде много и се отказа. Не само той трябва да се откаже, да се махат и останалите, начело с Тата Мартино, щом тази Аржентина не може да стане шампион, значи няма смисъл от нея.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички