Настъпи ли краят за Гарет Бейл на "Сантиаго Бернабеу"?

Ръководството на Реал Мадрид планират да се разделят с една от големите си звезди Гарет Бейл, твърди испанското издание "TeleMadrid". Според него на водещи официални лица в "белия" щаб им е "писнало" от уелския национал.

От ръководството на тима били готови да дадат шанс на офанзивния играч да се докаже на "Сантиаго Бернабеу", но дори след напускането на Кристиано Роналдо, той така е не съумял да разкрие пълния си потенциал.

Рожденикът, който е напът да прекрати господството на Роналдо и Меси

Преди 33 години Хърватия ражда най-големия си футболен талант. Момче, което ще се превърне в идол за подражание на стотици хиляди деца не само в ...

Изданието посочва още, че "официалните лица" считат, че Гарет Бейл продължава да поставя личния си интерес над този на клуба, което е и основната причина те да искат да се разделят с уелсеца. 

Гарет Бейл бе възпрепятстван от редица контузии през последните години, които не му позволиха да играе на върхово ниво. Дори към настоящия момент уелсецът има мускулен проблем, който няма да му позволи да се включи в мача на националния си отбор срещу Испания.

Остаряващият голмайстор, който така и не облече националната фланелка

Казват, че с времето всеки един човек, независимо от пол, раса, етнос, започва постепенно да губи своите сили. Това важи в пълна сила и за спорти...

Бейл премина на "Сантиаго Бернабеу" през 2013 година, като "белия балет" заплатиха на Тотнъм около 100 млн. евро за услугите на играча. Договорът на уелсеца с "кралския" клуб е до 2022 година, като го делят само два мача от заветните 200 с бялата фланелка.

Още по темата

Please select answer!