Мариано не е достатъчен: Реал Мадрид в преследване на един от топ стрелците на Европа


Мариано не е достатъчен: Реал Мадрид в преследване на един от топ стрелците на Европа
Снимка: Getty Images/Guliver

2980 0

Ръководството на Реал Мадрид не смята, че е решило проблема с атаката на отбора, въпреки че "белите" успяха да привлекат към своите редици през лятото нападателя на Олимпик Лион Мариано Диас. Хулен Лопетеги ще търси подсилване през зимата, а основната цел ще бъде стрелецът на Интер Мауро Икарди, твърди "Don Balon".

Според изданието "белия балет" готви неустоима оферта за "нерадзурите" и ще отправи официално запитване за нападателя през зимния трансферен прозорец. Реал бяха свързвани и преди с аржентинския нападател, но сега изглежда, че за първи път "кралския" клуб ще се опита да си осигури услугите на играча.

Интересното за нападателя на Интер е, че той всъщност е прекарал известен период от своята кариера в състава на кръвния враг на "белия балет" - Барселона. В периода 2008-2011 година Икарди бе в школата на каталунците, но след това продължи своята кариера в италианския Сампдория.

През 2013 година Икарди пристигна в Милано за скромната сума от 6,5 млн. евро, макар и с това "нерадзурите" да си осигуриха само 50% от правата на играча. През следващата година Интер доплатиха и останалата сума по трансфера, а през 2015 година Икарди вече бе избран и за капитан на "синьо-черните".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички