Луис Енрике призна: Напускам Барселона


Луис Енрике призна: Напускам Барселона
Снимка: Guliver/GettyImages

1276 0

Наставникът на Барселона Луис Енрике заяви след победата на неговия тим над Спортинг Хихон с 6:1, че следващия сезон няма да бъде треньор на каталунците.

"Ще напусна Барселона през лятото. Искам да благодаря на всички за подкрепата, която получих. Това бяха три незабравими години за мен.", заяви Енрике.

"Решението е много трудно за мен, добре обмислено. Смятам, че трябва да бъда справедлив и честен спрямо това, което мисля. По време на предсезонната подготовка имахме среща със Солер и Фернандес и говорихме върху възможността да подпиша нов договор. Казаха ми, че няма да ме притискат с това решение. Дойде моментът и аз реших", допълни още специалистът.

"Приемаме решението на Луис Енрике, той е един голям треньор, който постави отбора отново на сцената на най-добрите.", коментира изказването на Енрике Хосе Мария Бертомеу.

 

Испанският специалист застана начело на Барса през лятото на 2014г. и още в края на сезон 2014/2015 изведе тима до требъл с триумф в Шампионската лига, Купата на Краля, както и в Ла Лига.

В следващите две години той добави още една титла на Испания, и Купа на Краля, както и Суперкупа на Европа и Испания и злато от Световното клубно първенство.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички